Post by chastatigarre on Mar 15, 2022 1:17:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Language Transfer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Language Transfer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal növeli a pontokat ▞▞▞
▞▞▞ Language Transfer 2022 version ▞▞▞
Block Master for Minecraft PE تفریح flhg
Szerintem ez nagyon jó, mert határozottan csak angol anyanyelvű voltam, nem akartam mást beszélni, amíg nem találkoztam néhány dögös latin lánnyal. Ingyenes, és egyszerűen navigálhat, csak nyissa meg az alkalmazást, és nyomja meg a lejátszás gombot. De azt kívánom, bárcsak lenne neki egy, hogy fejleszthesse az angol nyelvemet, és nagyon tanulságos, nyomás nélkül.
Language Transfer শিক্ষা mqcn
mikor lesz elérhető az orosz nyelvtanfolyam?
Fantasztikus az a tanulási mentalitás, amelyet ez az alkalmazás ösztönöz. Ez nem egy alkalmazás, amely megtanítja az összes szót (ehhez menjen a duolingo-ba), hanem egy olyan alkalmazás, amely megadja az alapokat a folyékony nyelvtudáshoz. Nyelvtant tanít, és arra bátorít, hogy a való világban gyakoroljon.
Nagyszerű alkalmazás nyelvtanuláshoz természetes és élvezetes módon.
Ez az eddigi legjobb nyelvtanuló alkalmazás. Most kezdtem el németül tanulni ezzel az alkalmazással, és úgy érzem, szinte képes vagyok egy kis beszélgetést folytatni egy német anyanyelvűvel. Hozzá kellene adni egy orosz nyelvtanfolyamot, akkor az tökéletes lenne, de gondja van a szószerkezet megértésével
Ez egy zseniális ötlet egy ingyenes és könnyen használható alkalmazásba csomagolva. Soha nem láttam egyetlen olyan nyelvtanulási forrást sem, amely a nyelvtranszfer projekt közelébe került volna. Legyen szó lelkes diákról vagy nyelvtanárról, ki kell próbálnia. Le a kalappal az alkotó Mihalis előtt. Micsoda ötlet és kivitelezés! Ευχαριστώ!
A legjobb nyelvtanuló alkalmazás, amit valaha használtam. Megtartottam másokkal ellentétben, amelyek túlságosan hasonlítanak a játékokhoz, de nem magyarázzák el eléggé ahhoz, hogy emlékezzenek arra, amit a játékokból tanultál. Mihalis mindent érthetően elmagyaráz, és végre kezdem megérteni a "miért" mögött, amit a középiskolában tanítottak. Még többet tanulok a saját nyelvemről (angol) és arról, hogy miért vannak a dolgok úgy, ahogy vannak. Poliglott, ezért angol nyelvórákat is veszek spanyolul beszélőknek a hallás utáni szövegértés gyakorlására!
Nagyon élveztem az alkalmazás tanár-diák érzését. Bár a nyelvek korlátozottak, a rendelkezésre álló nyelveket nagyon szépen tanítják. Ez más, mint ahogy én tanultam a nyelveimet az iskolában, ami nem rossz, csak más. Ezt az alkalmazást azoknak ajánlom, akik egy kicsit is értik a tanult nyelveket, ennek ellenére nagyon hasznos!
Rendben, megváltoztattam a véleményemet, mert az alkalmazás nagyon késik, különösen akkor, ha spanyol leckéket próbál ki, például amikor rákattintok a leckékre, nem tudok kijutni belőle, be kell zárnom az alkalmazást, és újra meg kell nyitnom, és amikor megpróbálom letölteni ne töltse le a felét és nem tudom szüneteltetni sem kérem javítsa ki ezt a hibát!!!
Csodálatos alkalmazás nyelvtanuláshoz, vagy más nyelvtanulási alkalmazás mellett használható. Nagy köszönet az alapítónak és csapatának.
Ezt használom a francia tanuláshoz, és ez a legjobb alkalmazás, amit eddig használtam. Más nyelvekhez fűződő kapcsolatai valóban segítenek abban, hogy jobban megértsem a nyelvet, mintha mindent megjegyeznék.
Nagyon tetszik ez az alkalmazás, de nem tudok rá öt csillagot adni, mivel a lecke éppen az alkalmazás második használata után töltődött be.
Pls adj hozzá japánt. Nagyon hálás lennék, ha megtehetné. Még nem használtam, de láttam és hallottam, hogy milyen jó. Pls add hozzá.
Eu só queria saber por que não existe o audio em portugues brasileiro? Só por que eu sou brasileiro não quer dizer que eu va saber entender de boa o espanhol falado, só por causa disso que eu não gostei do app, mesmo que ele seja bom e tals como que eu ingeu terique noteria saber o espanhol para que ai assim eu pudesse aprender o ingles...
Éppen ez az, ami újjá kell éleszteni az 55 évvel ezelőtti iskolában tanultakat, de sokkal jobban el van magyarázva, mint akkoriban, és a kiejtést is sokkal könnyebb követni. Nagy gonddal és türelemmel visznek végig minden lépésen.
A srác megtanít gondolkodni, nem csak szavakat memorizálni. Egyedülálló és hatékony tanulási tapasztalat. Minden percben tanulsz valamit, és tudásod megerősödik
Elképesztő. Valóban segített megértenem, miért mondják ki a dolgokat úgy, ahogy vannak, ahelyett, hogy memorizáltam volna. A teljes spanyol nyelvtanfolyam felénél úgy érzem, sok mindent elmondhatok, amit el akarok mondani. Erősen ajánlott.
Az egyetlen negatív dolog, amit elmondhatok erről az alkalmazásról, hogy soha nem lesz belőle elég. Szeretném, ha még többet lehetne kiszűrni ebből az alkalmazásból, mint amilyen eddig van, és nagyon várom a kurzusokhoz hozzáadott minden új leckét, minden nyelvet, amely a választékba kerül. Ha valaki egy ezen az alkalmazáson elérhető nyelvet tanul, és még nem vesz részt a Nyelvtranszfer tanfolyamok egyikében, akkor komolyan lemarad, és valóban rossz szolgálatot tesz magának. TLDR: Szerezze be AZ ALKALMAZÁST, ÉS Ossza meg!
Nem a legjobb oktatás.
Hú, először nem voltam túl lelkes emiatt. Leginkább azért, mert inkább vizuális tanuló vagyok, mint auditív. De amint megtaláltam a középutamat (az általam hallott írásrészletekkel és a gyakorlatok végigdolgozásával), azon kaptam magam, hogy úgy kezdek átfutni a leckéken, hogy észre sem vettem az idő múlását. Négy leckén ment keresztül, mielőtt rájött, hogy ez egynél több leckéről van szó. Nagyon hasznos tippek és munkák a nyelv egészének megértéséhez, bizonyos részek memorizálása helyett. Nagyon hasznos!
Hihetetlen! Úgy tanulok olaszul, hogy nem kell memorizálnom, de ehelyett MEGÉRTEM, MIÉRT olyanok a szavak, amilyenek, ahelyett, hogy csak tudni kellene.Bátran ajánlom azoknak, akik érteni akarják a nyelvet
Az egyik legjobb alkalmazás, amit találtam kezdő nyelvtanuló számára. Így könnyen használható és érthető. Szeretem, hogy mindez ingyenesen elérhető. Néhány hiba itt-ott, de semmi, ami megzavarná az áramlást és a használatot.
Hihetetlenül hasznos alkalmazás, és nagyon intuitív módja a nyelvtanulásnak
Világos, egyszerű, természetes megközelítés a nyelvtanuláshoz a működésének megértésével. A szókincs bővítéséhez érdemes egy másik alkalmazást vagy tanfolyamot kiegészíteni, de bármit is használ, először ezt használja. (német változat)
Szeretem a tartalmat és a látásmódot, de az alkalmazás nem tölti be a leckéket úgy, mint korábban, ötször újratelepítettem, például samsung note 9-en fut a legfrissebb operációs rendszer a Verizonon, remélem, megtudjátok, hogyan lehet kijavítani, mert ez egy nagyszerű eszköz
3-ast adok rá, orosz nyelvet keresek remélem a későbbiekben hozzáteszik.
Szeretem ezt! Segített jobban megérteni az igék ragozását. Bárcsak lenne több nyelv, egy átirat, és esetleg egy lecke kvíz vagy beszélgetés, hogy gyakorolhassuk egész mondatok meghallgatását. Azt is megértem, hogy ez csak egy srác. Köszönöm!
Csodálatos alkalmazás. Ingyenes, remek a spanyol tanárnő, meg tudom hallgatni a leckéket otthoni parton és futás közben. Segít a hallgatás, a beszéd és a nyelvtan gyakorlásában. Bravó!
Nem töltődik be 😒. Eltávolítottam és újratelepítettem a javasolt módon, és van internetkapcsolatom.
A LEGJOBB nyelvtanulási alkalmazás, amit el tudsz képzelni. Nagyon sok motivációt adott a fejlődéshez és a folytatáshoz, és lenyűgözött a szavak eredete. Mindenkinek ajánlottam, akit ismerek
Nagyon élvezem ezt az alkalmazást!! Szeretem az általa használt tanítási stílust.Rögtön beleugrik a mindennapi szóhasználatba, de trükköket is tanít a nyelvtan tanulásához. A nővérem és az anyukám is kipróbálták, de nem tetszett annyira, mint nekem. Egy dolog jó lenne, ha lenne egy áttekintési rész, hogy felfrissíthesse a memóriáját. Néha átmegyek a következő órára, és az előzőre kell mennem, mert sok mindent elfelejtettem, amit tanítottak. Ez egy nagyszerű alkalmazás! Határozottan ajánlott!!!
Language Transfer Education txyx
VÉGÜL. Egy alkalmazás, amely nem támaszkodik az aktív memorizálásra. Egy alkalmazás, amely valójában segít átgondolni a dolgokat, és valójában TANULNI, mint memorizálni. Abszolút legjobb nyelvtanuló alkalmazás. Tapasztalataim szerint semmi összehasonlítás, különösen az alkalmazott módszer miatt. Folyékonyan beszélek több nyelvet, és esküszöm, hogy sokat küzdök minden olyan alkalmazással, amelyet azelőtt kipróbáltam. *Köszönöm szépen!* Bármennyire tudom, támogatni fogom ezt az alkalmazást, bár nem engedhetem meg magamnak, hogy anyagilag sokat tegyek.
Ez az egyik legjobb módja bármely nyelv tanulásának. Körülbelül egy hónapot töltöttem a spanyol rész hallgatásával, és szörnyű mennyiségű információt tanultam meg rövid idő alatt. Ez az alkalmazás öt csillagot ér. Szeretem.
Egyszerű és ingyenes ez egy jó módja annak, hogy sokat tanulj a nyelvről és annak működéséről. Nagyon ajánlom minden korosztálynak és szintnek. Nagyon élveztem, elvégeztem a francia tanfolyamot, és teljesen új szinten értek franciául
20 percig nem töltött be. 3x eltávolítva és újratelepítve. Az összes többi alkalmazásom jól működik, nem az én telefonom.
Már letöltöttem a fájlokat német, francia és spanyol nyelvre. Várom, hogy magamba szívhassam mindazt, amit tanulni tudok. Szerkesztés: A spanyol leckéken az olyan kérdések, mint a "Szeretsz jönni" a "Quiere venir?" De a mexikói spanyolban a „Quieres”-t használják. A "Quiere" kifejezést általában csak akkor használják, amikor megkérdezik, hogy valaki más akar-e menni. A Puerto Ricó-i spanyol nyelvben azonban a Quieres S betűje néha kiesik, a beszélőtől függően. Mexikói módon nőttem fel tanulás közben, szóval ez egy kicsit zavaró
Language Transfer 教育 mbet
Néhány hete tanulok angolul, és most döntöttem el, hogy megírom ezt az értékelést. Meglepett a tény, hogy ez az alkalmazás kiváló minőségű tartalmat tud nyújtani, különösen spanyol nyelven. Portugálul beszélőként könnyű megérteni, haha.
Könnyen használható és megtanulható, de nem oroszul
Kivételes! Más megközelítés a nyelvtanuláshoz a memorizálás és a különböző stratégiák használatának megszüntetésével, amelyek lehetővé teszik, hogy kapcsolatokat létesítsen a már ismert nyelvekkel!!
Egyáltalán nem az általam használt tanulási módszer, hanem az egyetlen olyan kurzus, amelyen valóban éreztem és valós fejlődést értem el, váratlanul gyorsan és erőfeszítés nélkül. Olyan elmekészségeket szabadít fel, amelyekről az ember esetleg nem is tud. Lehet javítani? Biztosan, de ez már kivételes. Ez a tanulás természetes módja. Szeretem.
Őszintén szólva az egyik legtökéletesebb nyelvi alkalmazás, amit használtam. A nyelvek köre korlátozott, de mindegyik kurzus hatékonyabb, mint az évekig tartó kurzusalkalmazások vagy oktatás. A clozemasterrel együtt történő használata nagyszerű módja a nyelvtanulásnak
👌👌
Language Transfer Education txyx
Ez az alkalmazás a legjobb nyelvtanuláshoz, de az egyetlen probléma az, hogy nincs sok lehetőséged. Jó lenne, ha több lehetőség lenne. Kivéve, hogy ez egy nagyszerű alkalmazás, nagyon ajánlom
Ez kiváló bevezetés egy új nyelvbe. Azt mondanám, a legjobb kiindulópont, mert olyan gyorsan építi az önbizalmat, mivel azokból a szavakból tanul, amelyeket már ismer a saját nyelvén. Körülbelül egy éve kezdtem vele spanyolul, és még mindig nagyon hasznosnak találtam. Akkor is ajánlom, ha szeretné újraindítani azt a nyelvet, amelyet régebben tanult az iskolában vagy a nyaraláson. Majdnem 50 év kihagyás után újra felgyújtottam vele a szikrát alap német nyelvvel, nagy sikerrel.
Nagyszerű alkalmazás! A tanulást házimunka helyett függővé teszi. Igazán átfogó.
Csodálatos alkalmazás! Nagyon hasonlít a primselur módszerre és a kávészünet sorozatra, de valójában ez sokkal jobban tetszik. Tökéletes edzéshez vagy takarításhoz
Eddig jó. Adományozni fogok nekik, hogy folytassák a projektet
Nagyon jó volt spanyolul tanulni. Ez a kurzus hasznos eszközöket kínál a napi beszélgetésekhez
A legjobb dolog, amit találtam 20 év alatt, amikor megpróbáltam megtanulni spanyolul. Csodálatos termék és tanár. Szép volt és köszönöm.
Könnyen a legjobb elérhető nyelvtanulási program. Tavaly 20 000 XP-t kerestem a Duolingón (ami 1500-2000 óra, és még mindig használom a Duolingot), de ez a Program többet tanított meg 90 lecke után, mint egy év DL.