Post by gesttheafcidemo on Mar 13, 2022 3:34:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiny Island Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiny Island Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ reklamsız ▞▞▞
▞▞▞ Tiny Island Survival 2022 version ▞▞▞
Çok güzel bir oyun ama eklemeler çok saçma. Eklerden kalıcı olarak kurtulmak için para ödeyeceğim
Küçük ve tatlı bir oyun... Çok beğendim
Harika bir oyun için harika bir başlangıç, bir şey eksik.
Çok sevimli ve basit bir oyun.
Bertahan di Pulau Mungil Petualangan erkc
Bu oyundan zevk alıyorum. Rahatlatıcı. Bu şekilde canlandırılan oyunlar için her zaman zaafım olmuştur. Bana eski okul oyunlarını hatırlatıyor.
Sadece oynamaya başlayın ve onu seviyorum! Aptal yürüyüş, basit görev ve dövüş animasyonu çok iyi ve çok basit! Sevdim!
Sıkıcı oyun. Süper aptal!
Bu oyun rahatlatıcı ama bu piçler kaynağınızı çaldığında can sıkıcı oluyor. Artık benim değil, onları öldürüyorum
Vakit geçirmek için çok güzel bir oyun
Gerçekten güzel bir oyun! Oyunun size tam olarak ne yapacağınızı (örneğin yeni bir kaynak almak için) söylememesini seviyorum, bunun yerine bir şeyler denemeniz ve daha fazlasını keşfetmeniz gerekiyor. Reklamlar oldukça kısa ve beni çok rahatsız etmiyorlar, özellikle de bazen ödül olarak çok fazla kaynak elde edebileceğiniz için. Görmek istediğim tek gelişme, gümüş ve demir elde etmenin daha hızlı bir yolu olup olmadığı. Belki npc'li bir ticaret sisteminiz var mı? Veya sizin için bir şeyler çıkaracak madeni paralar için bir npc kiralayın?
eğlenceli küçük oyun
👍 Kaydet düğmesine ihtiyacım var, param, sim kartım veya bilgisayarım hala elime ulaşmadı.
Harika piksel sanat oyunu
Sorun değil ama küçük ödül almak için sürekli öğütme ile sıkıcı oluyor. Adayı büyütün ve bodrumu küçültün.
Superviviente de la isla Aventura uqn
Oyun çok fazla potansiyele sahip gerçekten çok iyi. Gelecekte çiftçilik ve evcil hayvan sistemi ekleyebilirsiniz!
çok sevimli ve basit, ancak oyunda ilerlemenin benzersiz yolları nedeniyle sizi oynamaya devam etmeye gerçekten teşvik ediyor. bu atm'den gerçekten zevk alacağım
İlerleme hızla yavaşlar ve acı verir, her mağaradan sonraki reklamlar beni rahatsız eder. Herkese farklı bir oyun oynayın.
Superviviente de la isla Aventura uqn
Bu oyun çok rahatlatıcı. Kontrolün kullanımı çok kolaydır. Oyunla ilgili bir not, bu oyunun taşlama konusunda oldukça ağır olmasıdır. Bu tür oyunlardan hoşlanmıyorsanız, bu muhtemelen sizin için değildir. Ama sadece basit, rahatlatıcı bir oyun istiyorsanız, bu oyun mükemmel
Oyun mikemmel ama birazcık kısa olmuş birde türkçe dil gelmezseniz tadından yenilmeyecek
cok güzel bir oyun bence Yükleyin üste çıksın diye rastgele shjshdbsosjjhfsjfsfkdkgskfsfjsjfsfjsfjsitskfskfsitdirsirsotsitskfdtekfwifeif0yeogeifwitwitwit8ejcejfwifsoteoteitsjfsifsifsirtksogskfsitsmrywkurwkyrakyrakyraoyrajyrakutskyrakyraiyraoyraoyfaoyfaoyfskufsoyraiydaouraourwiyrwoyrwoyrwiyeq8yeoyrigdaiyrsiyrw9yrwyr9ww8yrouwrurowyr9yrq8yrq8ryqqryiryaooyraoayrryoaoyaroayraouroywrorwuowurourworuwr8ysiyrstu8sts8y8ytss9ut8tsu8s6t8st68tsy9tsus8ut9tsuostsityiwrejsrjsrjrsrsyyjyysjyjsrsjryjyrsjyrsjsyrjysry
Avatarımın görünüşünü düzenlemek istiyorum ama bunun dışında şu ana kadar iyi vakit geçiriyorum (2 saat oynatma süresi)
Bu çok güzel bir Oyun, Ama bazen, demiri elde etmek zordur, Belki Ticaret Yapacak Birisi Var mı? Ya da belki bazı Köylüler ekleyin, ya da belki İnsanlar Bize Savaşta Yardım Edecek Ve Bir Şeylere Yardım Edecek Yalnızlık Olmaz.
Sevdim, keşke küçük adam daha hızlı yürüse
Werwölfe Vollmondnacht Igre s kartami gqvw
Gerçekten harika, basit bir oyun!!
Bu muhtemelen benim en sevdiğim mobil oyunlardan biri, inanılmaz derecede cilalı, konsept basit ama inanılmaz eğlenceli ve bu şüphesiz güncellenmesini dört gözle beklediğim tek mobil oyun.
Çok eğlenceli, iskeletlerle yüzleştiğin zamanı gerçekten seviyorum
Buraya kadar tamam, güzel küçük animasyon ve kolay oynanış. Keyifli zaman kaybı
Bertahan di Pulau Mungil Petualangan erkc
İlginç, yavaş oluşum. İlerlemeyi somut hissettirmede çok iyi, ancak oyunun sonunda kesin eziyet. Maxing ekipmanı da sonunda acı veriyor, ancak yine de çok iyi. Reklamlar çok göze batmaz ve özellikle erken dönemde ödül olarak makul ilerleme için çok iyi dengelenir.
EDIT RPG, kısa tarafta, ama yine de denemeye değer. Zanaat için çok fazla sevgi ve çaba. Güncellemelerde yavaş ama ah, bırakması çok zor, öğelerin maksimumu, reklamı ücretsiz satın aldı ve bu noktada yapacak başka bir şey yok. Ne olacağını tahmin ediyorum, harika iş çıkardınız GAME START LLC desteğim var
Son incelememde söylediğim gibi ben bu oyunu ve pikselli şirin stilini seviyorum ama tek dezavantajı bir süre sonra aynı kaynakları toplayıp aynı şeyleri yapmak oyunu tekrarlı hale getiriyor, belki bazı görevler veya yeni haritalar eklemek yardımcı olabilir. Umarım bu oyun güncellenmeye devam eder çünkü gerçekten seviyorum.
Grindy olarak f. Birden fazla metal madenciliği yapabilmek gerekiyor
güncelleme bekleniyor
Suya nasıl girdiğini biraz seviyorum...... Ama çok güzeldi
Şimdiye kadar şirin
Oyun iyi, ama yumuşak kilitlenmesi kolay, bundan kaçınmanın bir yolu, bir şeyi sıra dışı yapmaya çalışmaktır, çünkü çiti kılıcı almadan önce kurdum ve sıkışıp kalmadım, aksi takdirde oyunu seviyorum.
Sadece 10 dakikam var ve zaten Iron'a sahibim, umarım bu oyunda çok daha fazlası vardır ama diğer boşta oyunlardan BÜYÜK bir adım uzakta. En önemlisi, başa çıkmanız gereken bir tür düşman olduğu gerçeği, bu oyun tatmin edici bir deneyim oldu. Mevcut ada dışında daha fazla içerik bulursam 5 yıldız vereceğim.
Taşlama bazen tekrarlasa bile sağlam oyun ve oldukça eğlenceli
Harika bir zaman öldürücü, eğlenceli ve rahatlatıcı oyun
Bu oyun oldukça eğlenceli, yeterince kalp toplayınca iyisin 👍