Post by gesttheafcidemo on Mar 13, 2022 3:31:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Eventide: Slavic Fable ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Eventide: Slavic Fable IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu sonsuz ▞▞▞
▞▞▞ Eventide: Slavic Fable 2022 version ▞▞▞
Hər yerdə əla oyun, bir az qısa. Bulmacalar, HOGs kimi sadədir. Yaxşı hekayə və qrafika, eləcə də səyahət xəritəsi.
Çox yaxşı.Gözəl səhnələr və layiqli hekayə.
Kaş ki daha uzun olaydı 😊
Eventide: Slavic Fable Nuotykių fbby
Oyunun qalan hissəsini almaq üçün pul ödəməlisiniz.
Böyük əyləncə
çox gözəl oyundur mən onu sevirəm
niyə tam oyunu ala bilmirəm, bir şey səhvdir
Əla uşaqlar, çox xoşdur, sərin personajlarla gözəl qüsursuz keçidlərlə zəhmli oyun. Yaxşı iş!
Bonus oyunu əladır...
Demo Oynadı. Yaxşı idi
Asan oyun qrafikası çox pis deyil, lakin çox qısa bonus oyunu
Möhtəşəm
Əyləncəli kiçik bir oyun haqqında əmin deyiləm. Tam qiyməti ödəməklə hələ bir razılaşma əldə etdim.
夕暮れ:スラブの寓話 アドベンチャー pebm
Mən əsəbləşirəm. Mən məxluqun tələyə düşdüyü quyudan çıxa bilmirəm. İndi mən tələyə düşdüm! Aşağı düşə bilməzsən, çıxmaq üçün heç nə edə bilməzsən. Nəyə görə ödəmişəm? Təkcə bu yox, mən onu əvvəlcədən almışam və oyunu yenidən quraşdıra bilmirəm?? Və mən onu bitirməyə belə nail olmadım!! Ciddi, zəhmət olmasa bunu düzəldin!
Pango Pirate : Adventure game Пригодницькі sjmt
Oynamaq xoşdur
Əla oyun daha çox gözləyə bilməz, bu 2017 idi, indi 2019-da mən onu yenidən oynayıram, çox yaxşı, təşəkkür edirəm.
Super
Əla. Çoxlu əyləncələr! Daha yaxşı bir xəritə istərdim. Bu, mənim xoşuma gələn uzun oyundur. Yaxşı hekayə xətti var. Və bonus oyunu. Əla qrafika da.
Artifex mundi-dən daha bir yaxşı oyun. Hələ də xoşbəxt mövzularla oyuna ümid edirik...
İndiyə qədər. Onunla vaxt keçirmək olduqca asan və çox əyləncəlidir. Hələlik 4 ulduz.
Bu oyunların üçüncü sevimlisi. Enigmatis 3 no 1. Qədim dövrlər № 2 və bu üçüncü.
夕暮れ:スラブの寓話 アドベンチャー pebm
Bəyəndim
İndiyə qədər çox yaxşı, həqiqətən, qrafika kimi
Pulsuz bit oynadı və sonra satın alarkən dedi ki, mövcud deyil! Təəssüf ki, həzz alırdım
Kwool
Bu cür oyunları sevirəm!
1 söz əla
Bütün digərləri kimi, bu, heç vaxt pulsuz deməməlidir, siz həqiqətən bəyənib-bəyənmədiyinizi görmək üçün kifayət qədər oynaya bilməzsiniz.
Hekayə əladır
bu sehrli oyun çox maraqlı, çox yaraşıqlı sənət və qrafika, o qədər sehrli, meşədəki kiçik canlılar haqqında hekayə id bir davamı sevirəm!
Tam versiyanı almaq mümkün deyil, mövcud deyil deyir
Bu əla hekayə xətti ilə gözəl bir oyundur. Xüsusilə qiymətə görə bir az daha uzun olmasını istərdim, amma buna dəyərdi. Slavyan canlıları sevimli və şıltaq idilər. Sonda bonus oyunu xoş bir toxunuş idi. Əlavələrdə mini oyunları görmək gözəl olardı, amma onun yalnız hos var. Mən davamını səbirsizliklə gözləyirəm!
Eventide: Slavic Fable הרפתקאות zip
Pulsuz hissə əla idi
çox çox
Bu oyunu tamamilə SEVİRƏM, demonu görməkdən çox xoşbəxt idim və sadəcə onu oynamaq İSTƏDİM. Bu oyunu bir neçə il əvvəl kompüterim üçün mağazadan (adını demirəm) almışdım, sonra xarab oldu və onu əvəz edə bilmədi 😥. Hər halda, bu oyunu mənim fikrimi soruşan hər kəsə tövsiyə edərdim. Qrafika gözəldir, rəng, xarakter, hekayə xətti, sadəcə hər şey zəhmlidir. Xahiş edirəm eyni şeyi daha çox edin. ƏLA İŞ VƏ ZƏYYƏTİNİZƏ VƏ İSTADDADLARINIZA GÖRƏ TƏŞƏKKÜR EDİRƏM, bütün oyunu pulsuz oynamağı arzulayıram.
Qısa yol
Mənə tam oyunu almağa icazə verməzdim
Çox zövqlü. Personajları sevin
Amma almadan əvvəl satışa çıxmasını gözləyəcəyəm
Oyun yaxşı idi. Tək problem geri düyməsi idi, yerə vurmaq üçün bərk və dəfələrlə basmaq lazım idi.
Nəhayət, eyni şey olan bir oyun, bütün bu 3 oyun kimi!Gizli obyekt tapmacası ilə yanaşı çoxlu müxtəlif oyunlar və bulmacalar var.