Post by gesttheafcidemo on Mar 13, 2022 3:28:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Superheroes Junior Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Superheroes Junior Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ înșeală multe rezistență ▞▞▞
▞▞▞ Superheroes Junior Premium 2022 version ▞▞▞
Grozav
este distractiv și cool
Superheroes Junior Premium Action myf
controalele sunt puțin „înțelese”, puteți dezactiva spund-ul, dar nu puteți dezactiva muzica, muzica groaznică. are, de asemenea, un tutorial care nu poate fi ignorat, care este extrem de inutil
Superheroes Junior Premium Acțiune tka
Superheroes Junior Premium অ্যাকশন fvhn
Un joc bun, dar puțin cu probleme. Uneori, când trag și mă întorc puțin, pistolul nu lovea din nou ținta din fața mea până când mă îndrept din nou înainte, deși direcția fasciculului de tragere este încă înainte. De asemenea, pe măsură ce am terminat ultima etapă, jocul nu mi-a mai arătat nicio etapă și totul a dispărut.
adăugați opțiunea de conectare la fb.
NU-MI VINE SĂ CRED! Atat de tare joc
Diamond recompensează mai puțin și la multe reclame
Superheroes Junior Premium アクション ivp
Learn Russian Phrases Освіта mqb
Superheroes Junior Premium Acción udfm
Bun joc
270 de stele
Minunat joc! Dar există câteva greșeli gramaticale acolo și apoi, probabil că se va remedia într-o actualizare.
plăcută
Un joc bun per total. Ușor de învățat și distractiv de jucat. Grafică și gameplay bune. Singura problemă este că muzica este prea tare. Dezvoltatorii vă rugăm să adăugați o opțiune pentru volumul muzicii.
Nu există nicio funcție de ieșire din joc. Închiderea forțată a jocului este singura modalitate pentru telefonul meu Android. Oferiți-ne această funcție de bază cât mai curând posibil pentru o rată mai mare.
cel mai rău
Jocuri minunate.
bun
Prieteni fericiți